Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Νέα

\\\\\\\\ \\\\\\"Η έξυπνη επιλογή: Η πορεία προς την επιτυχία με τον δοκιμαστή σκληρότητας \\\\\\\\\\\\\\"
Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-09-01 17:51:52  Hits: 5

a durometer είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της σκληρότητας ενός υλικού. Μπορεί να μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε τις ιδιότητες των υλικών όπως η αντίσταση στη φθορά, η αντίσταση στην παραμόρφωση και η αντοχή στην κρούση. Ο ελεγκτής σκληρότητας έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υλικών, της μηχανικής, του ελέγχου ποιότητας και των δοκιμών προϊόντων. Με βάση την εφαρμογή ενός συγκεκριμένου σχήματος του indenter στην επιφάνεια του υλικού που πρόκειται να δοκιμαστεί και η μέτρηση του βάθους διείσδυσης ή επιφανειακής εντύπωσης του indenter στο υλικό. Σύμφωνα με διαφορετικές μεθόδους και αρχές μέτρησης, ο ελεγκτής σκληρότητας μπορεί να χωριστεί σε διάφορους τύπους, όπως ο δοκιμαστής σκληρότητας Rockwell, ο δοκιμαστής σκληρότητας Brinell, ο δοκιμαστής σκληρότητας Vickers και ο δοκιμαστής μικροεξυπηρέτησης.

 

rockwell Hardness tester, ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους δοκιμαστή σκληρότητας, αξιολογεί τη σκληρότητα ενός υλικού εφαρμόζοντας μια χαλύβδινη μπάλα ή διαμάντι κωνικό indenter στην επιφάνεια του υλικού που πρέπει να δοκιμαστεί και να μετρά τη διάμετρο του Η εντύπωση που δημιουργήθηκε από τον Indenter στην επιφάνεια του υλικού. Ο δοκιμαστής σκληρότητας Brinell χρησιμοποιεί μια χαλύβδινη σφαίρα ή κωνικό indenter για να ασκήσει πίεση στην επιφάνεια του υλικού κάτω από ένα συγκεκριμένο φορτίο και μετρά τη σκληρότητα του υλικού από το βάθος της εντύπωσης που δημιουργείται από τον indenter στην επιφάνεια του υλικού. Ο δοκιμαστής σκληρότητας Vickers και ο δοκιμαστής μικροεπιχειρήσεων είναι κατάλληλοι για τη μέτρηση μικρών εσόδων των μηmetallic υλικών. Στον τομέα της επιστήμης και της μηχανικής των υλικών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετρητές σκληρότητας για την αξιολόγηση των μηχανικών ιδιοτήτων των υλικών, του ελέγχου ποιότητας και των δοκιμών προϊόντων. Για παράδειγμα, στη βιομηχανία μεταλλικών εργασιών, οι μετρητές σκληρότητας χρησιμοποιούνται συχνά για να δοκιμάσουν τη σκληρότητα των μεταλλικών υλικών για να προσδιορίσουν εάν πληρούν τις απαιτήσεις σχεδιασμού. Στην κατασκευή και την αεροπορία, οι μετρητές σκληρότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δοκιμή της ανθεκτικότητας και της αντοχής των υλικών. Επιπλέον, οι μετρητές σκληρότητας χρησιμοποιούνται ευρέως σε εξερεύνηση του μεταλλεύματος και γεωλογικές έρευνες για την αξιολόγηση της σκληρότητας και της δομής των πετρωμάτων. Σημεία για να δώσετε προσοχή όταν χρησιμοποιείτε έναν δοκιμαστή σκληρότητας. Πρώτον, ο κατάλληλος ελεγκτής σκληρότητας και ο indenter θα πρέπει να είναι επιλεκτικά

116, σύμφωνα με τον τύπο του υλικού που πρόκειται να δοκιμαστεί. Δεύτερον, πρέπει να ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες λειτουργίας και ο δοκιμαστής σκληρότητας και ο indenter πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να βαθμονομούνται. Τέλος, πρέπει να δοθεί προσοχή στην παρασκευή της επιφάνειας του μετρούμενου υλικού για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια και η επαναληψιμότητα της μέτρησης. Ένας δοκιμαστής σκληρότητας είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της σκληρότητας ενός υλικού. Αξιολογεί τη σκληρότητα του υλικού εφαρμόζοντας ένα indenter στην επιφάνεια του υλικού που πρόκειται να δοκιμαστεί και μέτρηση του βάθους διείσδυσης ή της επιφανειακής εντύπωσης του indenter. Ο δοκιμαστής σκληρότητας έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην επιστήμη των υλικών, τη μηχανική, τον έλεγχο ποιότητας και τον έλεγχο των προϊόντων. Όταν χρησιμοποιείτε το μετρητή σκληρότητας, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον κατάλληλο δοκιμαστή σκληρότητας και Indenter και να ακολουθήσετε τις σωστές διαδικασίες λειτουργίας. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωρά, ο δοκιμαστής σκληρότητας θα συνεχίσει να βελτιώνει και να βελτιώνει, παρέχοντας πιο ακριβείς και αποτελεσματικές λύσεις για έλεγχο υλικών και ποιοτικού ελέγχου.

 Hardness tester - Used to test product thickness (2).jpg

-

 

tips: Καθώς ο μετρητής σκληρότητας αναβαθμίζεται συνεχώς, η εικόνα του μετρητή σκληρότητας είναι μόνο για αναφορά, λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! Περισσότερα προϊόντα ποιότητας καλωσορίζουν τη διαβούλευση σας! Η διαίρεση οργάνων ασχολείται κυρίως με διάφορες εργαστηριακές προμήθειες και όργανα δοκιμών και εξοπλισμό: Workbench, όργανο περιβαλλοντικού πειράματος, ανίχνευση στοιχείων συνδυασμένο όργανο, ειδικός υπολειμματικός δοκιμαστής SAG, δοκιμαστής μεγέθους κλειδώματος, ανιχνευτής δεξιάς γωνίας, Στατικός ελεγκτής αντοχής κάμψης, προβολέας βίντεο υψηλής απόρριψης, δοκιμαστής καυστήρα, δοκιμαστής πτωτικής σφαίρας, μετρητής άμμου, 90

degree peel tester, δοκιμαστής αντοχής σε γρατζουνιές, δοκιμαστής λείαν Διατίθενται θερμόμετρο, ιξωδόμετρο, μετρητής πάχους, μετρητής βάθους, αναλυτική ισορροπία, δαγκάνες, μετρητές αισθήσεων και άλλα όργανα και εξοπλισμό. Καλωσορίστε νέους και παλιούς πελάτες από όλη τη χώρα για να καλέσετε και να δημοσιεύσετε για διαβούλευση:

 Hardness tester - Used to test product thickness (1).jpg

website: https:

www.instrumentvip .com&#

tel: 8613712847488 


Runzhi company products (6).jpg 

 

Προηγούμενος: Το θαύμα της δύναμ...

Επόμενο: No